De leverancier in het leveren van hoge kwaliteit LED verlichting met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Sinds 2008 leveren wij in grote hoeveelheden zonder enige problemen, wij leveren zelfs in enkele werkdagen. Door nauwe betrokkenheid en korte lijnen met producenten in Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden bovendien een speciale prijs worden aangeboden.

Wantix LED biedt voor wederverkopers en installateurs/aannemers een snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Maar bovenal staat de kwaliteit van al onze LED panelen en overige producten in een hoog vaandel.

Afbeeldingsresultaat voor northcliffe led
Afbeeldingsresultaat voor dmlux

                          Afbeeldingsresultaat voor proled logo

V-TAC         Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding        Afbeeldingsresultaat voor meanwell logo

 

 

DROPSHIPPING

Wij kunnen als u dat wilt uw bestelde producten verzenden op uw naam. De ontvanger ziet niet dat het van Wantix LED afkomt. Uw naam en adres zullen op het verzendetiket komen te staan en niet die van Wantix LED. Er zal geen factuur meegestuurd worden.

 

LICHTBEREKENING

Geheel vrijblijvend maken wij een lichtberekening voor uw project. Met een lichtberekening kunt u exact zien hoeveel LED panelen of LED lampen u nodig heeft. De hoeveelheid LUX kunt u ook uit deze berekening halen. Op deze manier komt u later niet voor verrassingen te staan. U ontvangt een volledig rapport van ons.

In de NEN-NORM wordt het aantal LUX per ruimte bepaald. Meer informatie over de NEN-NORM vindt u in onze kennisbank.

 

Het belangrijkste is dat LED armaturen van hoge kwaliteit zijn, lange levensduur hebben en lange garantie heeft.

Bülent Köse
Eigenaar van Wantix LED Raalte

En dat partnerschap gaat verder dan het leveren van een aantal armaturen. “Wij maken hele verlichtingsplannen en energieberekeningen met als uitgangspunt de goedkoopste oplossing en een zo hoog mogelijk rendement. Belangrijk is ook dat je overbelichting voorkomt, voor de juiste lichtkleur wordt gekozen en de lamp op de goede plek hangt.”

– Salland Zakelijk, 
Wantix LED heeft het licht gezien

Salland ondernemers Magazine, 
Wantix LED meldt zich in het linkerrijtje van de eredivisie in LED-verlichting

– Energie loket Salland,
Bedrijven verdienen duizenden euro’s met LED

 

 

Wantix Groothandel

Wantix LED is een groothandel in leveren van LED lampen voor het bedrijfsleven. Sinds 2008 staat Wantix LED bekend voor zijn snelle levering, alles op voorraad, service en advies en nazorg. Team Wantix LED houd zich bezig met continuïteit en nieuwe producten die in het Europese bedrijfsleven passen. Voor Wantix is alleen snel leveren niet belangrijk maar ook het geven van het juiste advies, welke lampen het meest geschikt zijn voor uw pand, goedkoopste en meest energiezuinige oplossing etc. Vaak komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met de gekozen lamp die het licht geeft dat u verwacht.

Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Nederland, Europa en Azië kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs worden aangeboden. Wantix LED biedt u zeer aantrekkelijke prijzen en bovendien is er een sprake van een snelle levering. Allerbelangrijkste is de kwaliteit van al onze LED lampen!


Certificaten

Al onze LED panelen en High Bay LED Tubes zijn CE, RoHS, GS en TÜV gecertificeerd! Daarom kunnen wij met een gerust hart 5 jaar garantie aanbieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!