U kunt uw bedrijf aanmelden om scherp in te kunnen kopen bij Wantix LED als klant of als wederverkoper.

Elektrotechnische bedrijven, installateurs, winkels, groothandelaren en alle andere bedrijven die onze producten willen verkopen aan de tussenhandel of de eindklant komen hiervoor in aanmerking. (Particuliere kopers komen hiervoor niet in aanmerking.)

Aanmelden

Voor aanmelden maakt u een account aan via het aanmeldformulier. Graag ontvangen wij via mail een kopie van inschrijving van Kamer van Koophandel (info@wantix.nl). Na ontvangst van alle gegevens ontvangt u een kortingscode van ons die u kunt invoeren tijdens het bestellen. De afgesproken korting wordt dan automatisch berekend.

Aanmaken account

Om al uw bestellingen na te kunnen zien kunt u een account aanmaken. Volg de stappen en vul al uw gegevens in. Met uw eigen gemaakte inloggegevens kunt u al uw bestellingen terugkijken en als nodig ook als PDF downloaden en uitprinten. Doorlopende bestellingen kunnen online niet gewijzigd worden. Als u een bestelling wilt wijzigen neem dan contact met ons op.

Bestellen

Via onze website kunt u heel makkelijk uw bestelling plaatsen. Dit gaat heel makkelijk en snel. Zet de producten die u wilt bestellen in het winkelmandje en u ziet gelijk wat in totaal u gaat kosten. Met meerdere betalingsmogelijkheden kunt u uw bestelling voldoen.

Betalingen

Betalingen ontvangen wij vooraf indien anders afgesproken. Met de verschillende betalingsmogelijkheden kunt u online betalingen doen. (Ook vanuit België en Duitsland.)
Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Leveringen

Zodra de bestelling geplaatst is worden alle bestelde producten in een aantal werkdagen geleverd. Alleen bij bestelling van LED panelen met foto opdruk dient u rekening te houden met een levertijd van kleine week.

Dropshipping

Wij kunnen als u wilt uw bestelde producten verzenden op uw naam. De ontvanger ziet totaal niet dat het van Wantix LED afkomt. Uw naam en adres zullen op het verzendetiket komen te staan en niet die van Wantix LED. Er zal geen factuur meegestuurd worden. Bij het plaatsen van een bestelling graag bij opmerkingen vermelden dat het om een dropshipping gaat.

Lichtberekening

Geheel vrijblijvend maken wij een lichtberekening voor uw project. Met een lichtberekening kunt u exact zien hoeveel LED panelen of LED lampen u nodig heeft.
De hoeveelheid LUX kunt u ook uit deze berekening uithalen. Op deze manier komt u later niet voor verrassingen te staan. U ontvangt een volledig rapport van ons.

Lichtberekening NEN-NORM

Lees hier de NEN-Norm verlichtingsniveau’s die door de Europese regels neergelegd zijn waarin de verlichtingsniveau’s voor diverse ruimtes is vastgelegd.

Wilt u een afspraak maken

Wilt u eerst met ons in gesprek? Graag even bellen naar (06) 53 11 13 46 (ook in avonduren), of bel een van onze vertegenwoordigers: Bert Beekamp (06) 55 82 26 14.